Sense categoria

Posposem el Volt4 – Informació important

Posposem el Volt4

Informació important

Donat el context polític i social actual, i l’elevada incertesa que se’n deriva ahir ens vam reunir la comissió organitzadora del Volt4 per a valorar la viabilitat de tirar endavant amb l’edició d’aquest any.

Les darreres setmanes hem anat valorant l’oportunitat i la idoneïtat de fer el Volt en el present context. Pels que formem part de la Xse el VOLT no és qualsevol activitat. És l’activitat on hi dediquem més recursos personals i econòmics, i on treballem per a teixir aliances i vincles que donen sentit a la Xse.

Durant la reunió d’ahir vam posar sobre la taula els pros i els contres de fer el Volt aquest cap de setmana. Vam valorar dades objectives i també els ànims col·lectius. La idea de totes era no fer el Volt per inèrcia, sinó fer-lo amb la il·lusió, atenció, cura i contingut polític que sempre ha caracteritzat aquesta activitat central per la Xarxa. Després de parlar molt de motius racionals i emocionals, vam decidir posposar aquesta edició del VOLT. No ha estat una decisió fàcil de prendre, i ens sap greu aquesta situació i us demanem disculpes pels inconvenients que us pugui suposar.

Però, com us diem, la nostra proposta és posposar-lo i no suspendre’l! Això vol dir que d’aquí a unes setmanes, quan l’ambient es calmi una mica i haguem tingut temps d’assimilar tot el que està passant, ens posarem mans a l’obra per a preparar un engrescador Volt4.2, i comptem amb totes vosaltres! Tan bon punt tinguem noves dates i proposta, us informarem a través dels principals canals de comunicació de la Xse.

Només una última cosa: la manifestació a la Vall fosca d’aquest diumenge no s’ha desconvocat, així que us convidem a totes a fer una excursioneta i anar a donar suport a aquesta iniciativa! 🙂

Si tens qualsevol dubte pots escriure a xse@xse.cat

Comissió organitzadora del Volt4

 

administrador

Recent Posts

Debat electoral: el futur de l’energia a Catalunya

Dia: Dilluns 29 d'abril 2024 Hora: 18h Lloc: Sala d'Actes del Col·legi de Periodistes de…

2 setmanes ago

El govern espanyol busca limitar la sobirania energètica de les comunitats autònomes

El Tribunal Constitucional admet a tràmit un recurs del Govern central contra un decret-llei aragonès…

2 mesos ago

6a Assemblea de l’Amep: Avancem amb pas ferm cap el 2024

L’Amep ha celebrat l’Assemblea que ha permès tancar l’any i enfocar els reptes vinents: incorporar…

4 mesos ago

Un centenar de plataformes i entitats del territori exigeixen als grups parlamentaris que orientin la transició energètica al servei de la ciutadania

Organitzacions que formem part de la Xarxa Catalana per una Transició Energètica Justa ens hem…

6 mesos ago

Organitzacions de tota Europa unim nostra veu contra el H2Med: “És una infraestructura innecessària que agreujarà la crisi energètica”

Aquest dimecres, 25 d'octubre, tindrà lloc una reunió d'alt nivell de presa de decisions (High…

6 mesos ago

Les organitzacions alertem sobre un 2024 amb milers de talls de subministraments si no s’estén l’actual prohibició

Més de vint organitzacions participen en una jornada reivindicativa que conclou amb una concentració davant…

6 mesos ago