Xarxa per la sobirania energètica

Posposem el Volt4 – Informació important

Posposem el Volt4

Informació important

Donat el context polític i social actual, i l’elevada incertesa que se’n deriva ahir ens vam reunir la comissió organitzadora del Volt4 per a valorar la viabilitat de tirar endavant amb l’edició d’aquest any.

Les darreres setmanes hem anat valorant l’oportunitat i la idoneïtat de fer el Volt en el present context. Pels que formem part de la Xse el VOLT no és qualsevol activitat. És l’activitat on hi dediquem més recursos personals i econòmics, i on treballem per a teixir aliances i vincles que donen sentit a la Xse.

Durant la reunió d’ahir vam posar sobre la taula els pros i els contres de fer el Volt aquest cap de setmana. Vam valorar dades objectives i també els ànims col·lectius. La idea de totes era no fer el Volt per inèrcia, sinó fer-lo amb la il·lusió, atenció, cura i contingut polític que sempre ha caracteritzat aquesta activitat central per la Xarxa. Després de parlar molt de motius racionals i emocionals, vam decidir posposar aquesta edició del VOLT. No ha estat una decisió fàcil de prendre, i ens sap greu aquesta situació i us demanem disculpes pels inconvenients que us pugui suposar.

Però, com us diem, la nostra proposta és posposar-lo i no suspendre’l! Això vol dir que d’aquí a unes setmanes, quan l’ambient es calmi una mica i haguem tingut temps d’assimilar tot el que està passant, ens posarem mans a l’obra per a preparar un engrescador Volt4.2, i comptem amb totes vosaltres! Tan bon punt tinguem noves dates i proposta, us informarem a través dels principals canals de comunicació de la Xse.

Només una última cosa: la manifestació a la Vall fosca d’aquest diumenge no s’ha desconvocat, així que us convidem a totes a fer una excursioneta i anar a donar suport a aquesta iniciativa! 🙂

Si tens qualsevol dubte pots escriure a xse@xse.cat

Comissió organitzadora del Volt4

 

Related posts