Xarxa per la sobirania energètica

Atenció! Ja hem actualitzat el Mapa de les iniciatives per la sobirania energètica

Com ja hem comunicat a través del nostre web i les xarxes socials, des de la Xarxa per la sobirania energètica hem estat treballant en una Proposta Municipalista per tal d’incidir en les eleccions municipals que es celebraran el diumenge 26 de maig del 2019, tal i com es va acordar en la trobada a Cal Cases el passat mes d’octubre.

Dins del marc de la Proposta Municipalista, s’està elaborant un mapa que inclogui iniciatives sobre sobirania energètica que existeixin actualment en el nostre territori i a la resta de l’Estat espanyol. També s’hi han recollit gairebé 50 experiències sobre distribuidores que es troben fora de les mans de l’oligopoli

https://xse.carto.com/builder/882dc862-0cd0-450a-a925-d0a554d0517d/embed

Un dels propòsits pel que s’està conformant aquest mapa és poder utilitzar-lo com a eina d’incidència política i mostrar als municipis interessats que ja existeixen aquestes experiències en municipis amb condicions semblants a les seves.

Un altre dels pròposits és que aquest mapa sigui un procés viu i, per tant, que el nombre d’experiències vagi augmentant. En el cas que hi vulguis contribuir, només cal que omplis el formulari que trobaràs a continuació, el qual és molt senzill i no et suposarà més de 5 minuts omplir-lo. Per tal de poder classificar les iniciatives, s’ha optat per fer-ho mitjançant les dimensions recollides en la Proposta Municipalista 2019.

Formulari: https://docs.google.com/forms/d/1LhK3c-XmwgOKvBBqVjlWf43TKaWUG5UvKcgzKvtIA7w/viewform?edit_requested=true

Related posts