Xarxa per la sobirania energètica
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Cadena humana contra TTIP-CETA

15/10/2016 @ 5:00 pm

Com sabeu està previst el procés d’aprovació de l’Acord Econòmic i Comercial Global (CETA) entre la UE i Canadà sense debat, en la cimera del Consell sobre Política General del 18 d’octubre, per després traslladar-lo a la cimera del 27 d’octubre entre la UE i Canadà en la que tindria lloc la la signatura de l’acord.

El CETA és molt menys conegut que el seu homòleg entre la UE i els Estats Units, el TTIP, però igual de perillós i agressiu i que té els mateixos mecanismes perversos, com el Sistema de Tribunals d’Inversions (ICS) -el mecanisme de solució de controvèrsies entre inversors i estats que representa una seriosa amenaça al dret dels governs a regular en matèria de salut, medi ambient, finances o altres mesures. L’altre mecanisme, tant o més perillós que l’anterior és l’anomenada Cooperació Regulatòria, que consisteix en harmonitzar les regulacions i legislacions de tots dos costats que afectin el comerç, les inversions i altres assumptes previstos en l’acord.

Setmana d’accions entre el 8 i el 15 d’octubre, contra aquests tractats i coincidint amb el procés que vaig comentar més amunt. Aquí a Barcelona, ​​hem convocat una Cadena Humana al Dissabte 15 d’octubre a les 17hs.
Aquesta Cadena Humana pretén unir l’Oficina de representació de la UE, que es troba a Passeig de Gràcia 90 (cantonada Provença) i la seu del Consolat de Canadà, Plaça de Catalunya, 9.

Per a la seva realització hem dividit el recorregut en trams i algunes de les persones hem assumit la responsabilitat dels diferents trossos. Cada un d’ells “dedicat” a les diferents lluites (sindical, Marees, Feministes, etc).
Es tracta d’omplir l’espai de Passeig de Gràcia comprès entre Consell de Cent i Diputació i són necessàries un mínim de 200 persones.
Podem portar pancartes de les diverses campanyes en què participem, ja hi haurà un adhesiu que es repartirà per “unificar” la lluita i imatge.
La idea és que aneu concretant el compromís que hi participaran i em envieu un correu conel nombre de persones que vindran amb vosaltres. (Ex .: Rica: 10, Jaume: 8, …., Tarragona: 2 trens;-), etc))

Está previst que puguin participar els grups animalistes i es va demanar que vinguin amb mascotes.

Tots / es a mostrar que l ecolos tampoc volem aquests tractats. #niCETAniTTIP

Mostra els detalls

Data:
15/10/2016
Hora:
5:00 pm

Organitzador

Campanya Catalunya NO a TTIP.
Visualitza el lloc web de Organitzador