Xarxa per la sobirania energètica
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

MANIFESTACIÓ CONTRA EL TRACTAT DE LLIURE COMERÇ CETA

21/01/2017 @ 12:00 am - 2:00 pm

Què és el CETA i per què estem en contra? Resumint, és un acord econòmic global de comerç entre Canadà i la Unió Europea, negociat en secret des de l’any 2009, que està a punt d’entrar en vigor.

A les empreses multinacionals i transnacionals ja no els ve bé la democràcia perquè posa massa traves al seu benefici privat. Per això volen tombar-la, tombar els drets aconseguits fins ara i instaurar unes regles noves que els afavorisquen.
Com una mena de Constitució Transnacional, que tindrà més poder que qualsevol Estat o govern escollit pel poble. És a dir, una dictadura de les multinacionals encoberta.

I com faran tot això? Doncs d’incògnit i a poc a poc: rebentant i fent-se amb el control de la nostra agricultura i ramaderia, de les nostres PIMES, dels nostres serveis públics, de la nostra justícia i, de rebot, empitjorant la situació d’escalfament global i canvi climàtic que patim. A les gràfiques està tot explicat.

Com podem aturar-ho? Hem d’estar informades, informar el nostre entorn, participar en alguna campanya i/o pressionar al govern estatal (el PP de Rajoy) perquè NO aplique el CETA. També podem pressionar a la Generalitat Valenciana perquè, en cas d’entrar en vigor, desobeïsca i no deixe que s’aplique al País Valencià. Però per a això cal estar unides. I cal vigilar Rajoy i els seus perquè, abans de ser votat i ratificat, ja ens estan IMPOSANT el CETA: http://www.boe.es/diario_boe/txt.php?id=DOUE-L-2017-80027

També podem fer front aquest 21 de gener. Busqueu la convocatòria més propera al vostre municipi i acudiu!

21 DE GENER, TOTES AL CARRER!
#NoCETAalPV #vamos21E #niCETAniTTIP #elCETAapesta

Mostra els detalls

Data:
21/01/2017
Hora:
12:00 am - 2:00 pm

Organitzador

Campanya Catalunya NO a TTIP.
Visualitza el lloc web de Organitzador

Recinte

SEU UE
Passeig de Gràcia, 90
Barcelona, Barcelona Espanya
+ Mapa de Google