Xarxa per la sobirania energètica
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Per una Gestió de l’Aigua Pública i Democràtica

19/03/2017 @ 12:00 pm - 2:00 pm

S’escriu aigua, es llegeix democràcia

17 entitats i forces polítiques egarengues se sumen a la
Crida a la mobilització per al 19 de Març a Terrassa

El passat 31 de Gener 20 entitats i forces polítiques egarenques assistiran a la Crida de la Taula de l’Aigua de Terrassa, Aigua és Vida i el Parlament Ciutadà de Terrassa a sumar-s’hi a la convocatòria d’una gran mobilització a Terrassa per una Gestió Pública i Democràtica de l’Aigua i en Defensa de la Democràcia.

Disset d’aquestes organitzacions ja havien acordat pels seus òrgans de decisió interns sumar-s’hi: AVV CA N’Anglada, AVV La Maurina, Avv. Sant Pere Nord, Aliança Contra la Pobresa Energètica (APE), Consell d’Entitats d’Acció de Terrassa, CUP de Terrassa, Ecologistes en Acció, Enginyeria sense Fronteres, ERC de Terrassa, FAVT, iai@flautasiai@s-TRS, PAH, PEJU Cat, PSC de Terrassa, PSUC-Viu de Terrassa i Terrassa en Comú.

Totes les organitzacions entre d’altres acords organitzatius i de contingut varen decidir estendre aquesta crida pel proper 19 de Març a tots els egarencs, egarenques i resta d’organitzacions socials, sindicals, veïnals, polítiques, etc de Terrassa.

També s’acordar fer extensible la mobilització a la resta de ciutadania de tot el nostre país amb l’objectiu que aquest atacs a la democràcia impunement no es tornin a repetir ni a Terrassa ni enlloc.

Sumeu-vos-hi per:

    • La defensa de la gestió pública d’un bé comú i un Dret Humà com l’aigua
    • Per comdemnar la judicialització dels processos de reversió dels serveis essencials
    • Per la defensa del treball públic i dels serveis públics.
    • Per la protecció del cicle de l’aigua, dels nostres ecosistemes fluvials i dels béns natural.

La incripció i suport a la convocatòria és obert. Per tot plegat, fem una crida a totes les organitzacions interessades a donar-hi suport i a participar en la Manifestació del 19 de Març a Terrassa per una Gestió Pública i Democràtica de l’Aigua, S’escriu Aigua es llegeix Democràcia. Podeu sumar-vos-hi i consultar les organitzacions que hi donen suport mitjançant el banners que hi ha a sota.

anuncio

Mostra els detalls

Data:
19/03/2017
Hora:
12:00 pm - 2:00 pm

Recinte

Estació del Nord, Terrassa
Passeig del Vint-i-dos de Juliol, 382
Terrassa, Barcelona 08221 Espanya
+ Mapa de Google