Xarxa per la sobirania energètica

Guarda’t la data: El 7 d’octubre celebrem el 10è aniversari de la Xse

Guarda’t la data! Aquest 2023 la Xarxa per la sobirania energètica fem 10 anys de vida i volem celebrar-ho amb totes vosaltres amb una festa a la Nau Bostik (Barcelona) el 7 d’octubre!

Durant aquests 10 anys hem proposat un model energètic que posi a les persones i al territori en el centre. Ens hem enxarxat amb plataformes d’arreu de Catalunya i hem donat a conèixer les seves lluites amb els Volts, hem aportat les nostres idees en l’àmbit de l’energia amb les nostres Propostes Municipalistes… I tot això ha estat possible gràcies a l’aportació i dedicació de totes les persones que han caminat al nostre costat.

La celebració serà un esdeveniment obert per a totes les edats, amb activitats pensades per a totes les persones que vulguin compartir aquest moment amb nosaltres. Dinar popular, una taula rodona, bingo musical, concerts… A més, comptarem amb un espai de joc per a les criatures, perquè tothom pugui gaudir de la festa al màxim.

A partir de setembre, ampliarem la informació i presentarem el programa d’activitats detallat, així que estigues atenta als nostres canals! Si ja tens clar que no t’ho penses perdre, hem obert les inscripcions a l’esdeveniment. Ens agradaria fer una previsió de quantes serem per poder organitzar una millor logística perquè totes gaudim de la festa.

Recorda, pots convidar a totes aquelles persones que consideris! Volem que sigui un espai obert i acollidor, on totes les que lluitem per canviar el model energètic ens trobem i celebrem juntes aquests 10 anys de lluita.

Related posts