Xarxa per la sobirania energètica

Preparant les II Jornades del dissabte 5 d’octubre 2013 a Girona

II Jornades dissabte 5 d’octubre 2013 a Girona

El model energètic actual es troba estretament vinculat al creixement del PIB i és depenent dels combustibles fòssils. L’energia està mercantilitzada i deixa de banda aspectes d’equitat o de justícia social. El control del mercat està en mans dels poders fàctics.

Al voltant d’una vintena de col·lectius i més d’una seixantena de ciutadans i ciutadanes d’arreu del territori català es trobaren dissabte 8 de juny  de 2013 al voltant d’una «Jornada per una xarxa de transició del model energètic, cap a la sobirania energètica» amb la intenció de crear un espai de confluència i establir sinèrgies que condueixin cap a la formació d’un front polític de transformació en el camp de l’energia

Reunits al Centre Cívic Pati Llimona de Barcelona, es va veure com a necessària i urgent la transició cap a un model més democràtic, més sostenible, viable en el futur, més descentralitzat i basat en una cultura del decreixement energètic i adaptat al context i al territori on es desenvolupa.

Per això ens volem trobar novament a Girona el proper 5 d’octubre, per continuar la sessió en comú i per fer realitat una xarxa per la sobirania d’un nou model energètic. Podreu veure el programa al pertinent apartat del blog (al menú de la capçalera). Es farà un DINAR pels assistents a preu popular (8€), ecològic i vegà.

Per tal d’inscriure-us a la jornada us demanem que visiteu la secció “Inscripció” al nostre bolg. Així com també, que feu una visita per conèixer una mica millor aquest moviment, del qual seria de grat que en prenguessiu part.

Related posts