Xarxa per la sobirania energètica

Presentem el llibre de la Xse


Aquest llibre és el resultat del treball i intel·ligència col·lectiva de la Xse, de totes les persones que n’hem format part durant els darrers quatre anys i que esperem seguir enriquint en els que vindran. És una aposta per recollir els impactes d’un model obsolet i depredador dominat per l’Oligopoli però, sobretot, per recollir les veus de totes les comunitats que han trobat l’energia per oposar-s’hi i construir alternatives. Les lluites en defensa de la terra i dels subministraments bàsics, els moviments de garantia dels nostres drets, ens han deixat clar que tenim energia. Tenim energia per impulsar un altre model energètic que respecti els límits del planeta. Tenim energia per decidir localment com volem abastir-nos d’energia, en col·lectiu, sense excloure ningú. Tenim energia per posar-la al servei de les nostres necessitats, de forma compartida i solidària amb d’altres pobles veïns. Tenim energia per garantir-nos la vida.
Ens complau convidar-vos a la presentació del primer llibre cooperatiu de la Xse. Ha estat un treball intens però, per fi, el tenim entre nosaltres. Per això, ens fa moltíssima il·lusió poder-vos-el presentar el proper dijous 15 de febrer a l’Ateneu l’Harmonia de Sant Andreu.
 
Tindrem diàleg, diferents visions, música i sobretot molta ENERGIA!

Programa

19.10-19.40h
Intervenció inicial d’Itziar González (Arquitecte, Espai cooperatiu Ciutadà Les Rambles) perquè presenti el llibre Xse des de la seva trajectòria, especialment des del seu nou projecte de les Rambles.
 
19.45 – 20.45h
Taula de diàleg entre actors heterogenis en relació a aspectes treballats al llibre amb Amaranta Herrero (ICTA-UAB, a cofirmar), Jordi Navarro (imputat per les accions de resistència contra la MAT, encara judici aviat), Maria Campuzano (APE y Xse) i alguna autora del llibre.
21-22.30h
Concert amb pica-pica: Sílvia Tomás Trio
 
No hi falteu!

Related posts