Xarxa per la sobirania energètica

Cassolada contra el PP 27/04

Aquest proper dimecres, 27 d’abril a 2/4 de 7 del vespreconvoquem una segona Cassolada davant de les seus del PP de tot l’Estat espanyol per tal de defensar de nou la Llei 24/2015 de Mesures Urgents contra l’emergència Habitacional i la Pobresa Energètica.

 

En el correu anterior us vam informar que el PP amenaça en interposar recurs d’inconstitucionalitat a la llei més garantista de tot l’Estat en matèria d’habitatge. És un clar atac a la ciutadania, a la lluita que portem a terme dia a dia per tal de conquerir drets socials.

 

Hem aconseguit una gran victòria perquè es preveia que el passat 22 d’abril, es volia interposar el recurs a la Llei 24/2015 però la pressió exercida, gràcies al vostre recolzament, del passat 18 d’abril, ha fet que no s’hagin atrevit i que s’ho estiguin repensant.

 

Com no pot ser d’altra manera, no baixarem la guàrdia perquè estem d’aconseguint que el PP es rendeixi, per tant, seguim mantenint la pressió als carrers. El 5 de maig venç el termini per posar el recurs i demanar la suspensió, però el 29 d’abril és l’últim Consell de Ministres abans d’aquest data límit (és improbable que ho facin després però no impossible), per tant, aquesta setmana és decisiva!!!

 

Està clar que sense el treball de totes durant aquests 7 anys, no haguéssim pogut aprovar la ILP Habitatge, l’actual Llei 24/2015. Ara us seguim necessitant, juntes podem aconseguir frenar que suspenguin la Llei.

 

JUNTES TOT ÉS POSSIBLE!!

 

En el seu moment ja vam fer història en aprovar la Llei! Ara ens toca defensar-la, superar-nos i estendre la Llei a tot l’Estat.

 

Us passem l’esdeveniment en el facebook de la “Segona Cassolada” per tal de convidar a tots els vostres contactes i així poder fer la màxima difusió per tal de mostrar la nostra força: (https://www.facebook.com/events/1801358346752674)

 

Si la vostra entitat encara no s’ha adherit al manifest, aquí podeu fer-ho: https://docs.google.com/forms/d/1sfpfLzQ55Top-iAlkMMB5txSKHhgbHHNG-QabJfotRs/viewform

Related posts