Xarxa per la sobirania energètica

Prioritats polítiques per a les eleccions al Parlament Europeu de 2024 – Manifest REScoop.eu

LLEGEIX EL MANIFEST

Al juny de 2024 se celebraran les eleccions europees en tots els Estats membres. El manifest de REScoop.eu està dirigit als diputats i als seus partits polítics.

En aquest manifest, REScoop.eu presenta 10 prioritats polítiques per a permetre que Europa camini cap a un sistema energètic net, lliure de carboni i democràtic que beneficiï a tota la ciutadania.

REScoop.eu promou un enfocament cooperatiu i descentralitzat de la transició energètica, que proporcioni a la ciutadania els mitjans per produir, distribuir i consumir la seva pròpia energia sostenible i per invertir conjuntament en fonts d’energia renovables, eficiència energètica, mobilitat elèctrica compartida, flexibilitat, etc.

Estem preparades i desitjant cooperar en el disseny i l’aplicació de mesures per a un mercat energètic més sostenible i democràtic que valori la participació ciutadana i comunitària.

REScoop.eu demana obertament a totes les candidates que es posin en contacte amb nosaltres per debatre i col·laborar per aconseguir aquests objectius.

LLEGEIX EL MANIFEST

Related posts